Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer inden behandlingstiden – uanset årsag. Ved for sent afbud vil du blive faktureret 50% af den planlagte behandlings pris. Hvis du udebliver fra en behandling uden at melde afbud, opkræver vi 100% af behandlingens pris. Betalingen skal ske ved næste fremmøde i salonen og inden for salonen åbningstid. Overholdes ovenstående ikke, vil alle fremtidige aftaler automatisk blive annulleret, og en ny aftale kan først bookes, når den manglende betaling er gennemført.

Er du forsinket, kan det medføre en kortere behandlingstid end planlagt. Har vi tid, gennemfører vi behandlingen som normalt, men da vi oftest er fuldt booket, vil det sjældent være en mulighed. Er du så forsinket, at behandlingen ikke tidsmæssigt kan udføres, vil du blive faktureret 50% af prisen for behandlingen.

BOOK DIN TID ONLINE

Afbud skal meldes på telefonnummer 7060 4333.
Tidsbestilling, tidsændring og afbestilling skal alt sammen ske på ovenstående telefonnummer.

Bemærk: Afbud via SMS, sociale medier, mail eller telefonsvarer er ikke gældende.

BOOK I GOD TID

Vi opfordrer alle – nye som faste – kunder til at booke flere tider ad gangen, såfremt behandlingerne skal holdes ved lige. Det skyldes, at vores kalender oftest er booket flere måneder frem. Indimellem kan der forekomme afbud, hvorved du får mulighed for at komme hurtigere til. Vi gør vores bedste for at oplyse om afbud via Stories på vores Instragramprofil @salonkinolli. Du har naturligvis også altid mulighed for at holde øje med afbud via vores onlinebooking.